Minulla on luova kriisi.

Tällä hetkellä mikään työ ei jaksa kiinnostaa niin paljon, että jaksaisin tehdä sitä kymmentä senttiä pitemmälle. Alpakkaisten ranteenlämmittimien kanssa törmäsin ns. toisen sukan syndroomaan. Yhden sain leikiten valmiiksi jo monta viikkoa sitten mutta toista en ole jaksanut aloittaakaan. Kesken ovat myös miehen villapaita ja oma villapaita, kesätoppi on olkaimia vaille mutta ei jaksa kiinnostaa tarpeeksi että sen viimeistelisin. Nyt ajattelin aloittaa miehelle kynsikkäitä ja työkaverilta ostamastani kankaasta pitäisi ommella hame...

Minulla on myös identiteettikriisi.

Blogin ulkoasu ei innosta sitten yhtään. Surffaan ees ja taas ja ihailen muiden kauniita blogeja, mutta en silti saa inspiraatiota siitä, miltä haluaisin oman blogini näyttävän. Valmispohjat olisivat helppo ratkaisu, mutta kun haluan tehdä ihan itte! Haluaisin myös muuttaa tämän nimeä, mutta suunnaton valaistus ei ota silläkään rintamalla tullakseen. Muilla on vaikka mitä nokkelia sanaleikkejä, mutta minä en keksi mitään. Byää!!

Itse asiassa tuntuu, että on ihan normaali maanantai. Toivotaan, että loppuviikkoa kohti elämä valostuu. Tämän päivän aurinkoisin hetki oli se, kun sain tietää voittaneeni Tuulan blogiarpajaisissa!!!

***

I have a knitting crisis.

Right now it seems that there is no knitting that could interest me more than few rows. The man's sweater is not the only thing I have unfinished, no not at all. Several weeks ago I knitter one wristwarmer but somehow seems that he's single and single he will stay. Besides I got my own sweater and summer top unfinished. And now I've been thinkg that I could start knitting fingerles gloves for my fiancé. And I should also sew a skirt of the cloth I bought from my workmate...


I also have an identity crisis.

I'm totally bored with how my blog looks like. I'm surfing back and forth in the Internet Wonderland and keep admiring how beaauutiful blogs everybody else has. Still I don't get any inspiration how to improve mine. I would also like to change my blogs Finnish name but don't get any inspiration there either. Other people have such clever wordplays but I don't. Bo-hoo!!

Actually it feels like it's quite normal Monday again. Let's hope that this gloomy weather gets better by the end of the week so maybe I start feeling sunnier too. And hey, it's only four days till weekend!