Huh heijaa, mistähän sitä aloittaisi...

No vaikka siitä, että kiva kun on muutama kommentti taas lisää tullut. Niitä on mukava lueskella!

Sitten asiaan. Kahden päivän Helsinki-putki on takana. Tänään meni koko päivä työasioissa, mutta eilen ehdin shoppailemaan. Tein ensivisiittini Menitaan ja sehän on oikeasti ihan taivas!!!! Pää meni niin sekaisin, etten meinannut mitään osata ostaa. Lopulta tuhlasin (peräti) kahdeksan euroa tarjouslaarin ihastuttavaan keltaiseen Brillaan. Tiedä mitä niistä tulee, mutta jotain noin kaunista on pakko omistaa. Seuraavaksi suuntasin Hakaniemen Halliin ja Vihreään Vyyhtiin. Se ei tehnyt niin suurta vaikutusta, eikä sieltä tarttunut mukaan kuin yksi kerä oranssia On Line Linie Comoa. Mutta eikö se olekin kaunis? Ja eivätkö Brillatkin ole kauniita?

80889.jpg

Eksyin myös Espan puistoon, jossa oli joku kirjahäppeninki Kirjan ja ruusun päivän kunniaksi. WSOY:n teltasta ostin kolmella eurolla Arthur Cotterellin Maailman myytit ja tarut. Kirjailija Tuija Lehtinen oli juuri samaan aikaan haastateltavana tapahtuma-alueen lavalla ja hetken aikaa harkitsin uskaltautuvani häntä jututtamaan, mutta sitten meni pupu pöksyyn. Menneinä vuosina oli tapana ahmia kaikki hänen kirjansa ja Mirkka-sarja löytyy kokonaisena kirjahyllystäni. Vuonna 1999 muistan kirjoittaneeni hänelle sähköpostia ja hän jopa vastasi minulle. Silmästä silmään en siis kuitenkaan rohjennut häntä kohdata ja ihailuani esittää.

Eilen illalla askartelin vielä äitienpäiväkortteja, yhden äidille ja yhden anopille. Ostin Tiimarista arkin sellaisia 3D-kuvia ja en kyllä enää ikinä tee niitä!!! Pienin osa joka piti erikseen leikellä, oli leppäkerttu, jonka halkaisija oli puoli senttiä... Eikä noista korteista kovin kolmiulotteisia tullut, mutta muuten ihan kivoja kyllä. Valokuvaa en muistanut ottaa ennen postiin laittamista, joten teidän on vain uskominen minua, että ihan kivoja niistä tuli... :)

Muista jutuista on kyllä kuva-aineistoa. Tässä esittelyssä ne bikinit, jotka tein Anchor Magicista ja jotka mahdollisesti menevät purkuun. Ne kyllä näyttävät tässä ihan kivoilta, mutta eivät päällä.

80890.jpg

Lisäksi vielä Idena Twins -tuotokseni alkua. Jonkinlainen toppi olisi tästä siis tarkoitus tulla. Itse ainakin tykkään väristä kovasti.

80891.jpg

Tänään olisi ohjelmassa seuraavaksi Teho-osastoa ja 4400:sta höystettynä mahdollisesti juurikin tuon Twins-topin neulonnalla. Toinen vaihtoehto ovat huopatossut, joista ei kyllä enää paljoa puutu. Voisikin tehdä ne valmiiksi että pääsisi sitten huovuttelemaan. Huomenna olisi sille mahdollisesti aikaa.

Viikonloppuna on tiedossa taas herkkuja. Ystäväpariskunta tulee kylään ja saanevat jonkinlaisia lihakääryleitä juusto-pekoni-sipulitäytteellä, paahdettuja kasviksia ja suklaakaakkua. Alkupalaksi on ehkä etanoita vuohenjuustolla tai sitten ei. En ole vielä päättänyt.

Lopuksi ojennan itselleni ruusun huomisen 25-vuotissyntymäpäiväni johdosta. Tämä onkin jo kolmas kerta, kun täytän 25... :)

80899.jpg