Kylläpä jaksaa olla vetämätön olo. Jonkin sortin vatsatauti iski toissailtana ja eilen lähdin puolilta päivin töistä. Kotona möllötän edelleen, mutta olossa ei ole edelleenkään kehumista. Kauheasti en eilen jaksanut mitään tehdä, mutta muutaman kivan asian kuitenkin. Varasimme risteilyn Tukholmaan kesäkuun alussa sekä samaan putkeen vielä pienen hotelliloman Tallinnaan. Nyt pitää vain kartoittaa (etenkin Tallinnan osalta) mistä sieltä löytyy kivoja (ja mielellään halpoja) lankakauppoja. Ihan mukavaa tuollainen, sillä en ole pitkään aikaan oikein käynyt missään. Viime syksynä kävimme Tallinnan risteilyllä, mutta sitä ennen en edes jaksa muistaa koska olen kotomaan kamaralta poistunut.

Suomi-Kanada -pelin ensimmäinen erä meni viimeistellessä näitä:
83704.jpg

Eli siis Anchor Magic -bikinit osa kaksi. Ensimmäisethän (neulottu Modan 3/2006 ohjeella) eivät pysyneet päällä, joten turvauduin virkkaamiseen ja ohje löytyi Modasta 3/2004. Huomattavasti parempaa jälkeä sain vanhan Modan ohjeella aikaiseksi ja itse ainakin tykkään noista. (Valokuvausjärjestelyissä haluan kiittää kahta Maroc-appelsiinia, jotka suostuivat avustamaan bikinien täytteenä.)

Huovutuskokeilustani taisin myös luvata kuvamateriaalia. Tässä siis sitä:
83706.jpg83707.jpg

Kyllä noista varmaan jotenkin käy koon muutos ilmi. Molemmissa siis mallina oma siro 42-numeron kinttuni. Mallin bongasin Käspaikasta ja lanka on Sandnes Tovea, tumman harmaata ja pinkkiä kaksinkerroin. Ensin pesaisin nuo 40-asteessa mutta siinä ei tapahtunut yhtikäs mitään. Tossukat uudestaan koneeseen ja nuppi viiteenkymppiin, ja johan alkoi tapahtua.

Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen ja lähipiiri todennäköisesti tulee saamaan noita joululahjaksi. Tuolla kaksinkertaisella langalla tuli ihan kivan näköiset, mutta neulominen sillä oli vähän pitkästyttävää.

Mitäpä sitten... Muuta en oikeastaan ole aikaiseksi saanut, mutta olihan sitä jo tuossakin. Viikonlopuna söimme muuten tällaista...
83705.jpg

Valkoinen kakku valkoisella pohjalla ei ole kuvauksellisesti ehkä kaikkein onnistunein ratkaisu, mutta mielettömän hyvää tuo valkosuklaa-mansikkakakku kyllä oli. Suosittelen!