Askartelinpa hiukan sivupohjan kanssa. Siirtelin noita laatikoita itseäni enemmän miellyttäviin asemiin ja opettelin sivujen tekemistä. Aloitin kirjahyllystä, joten nyt voipi halutessaan käydä tutustumassa mielipiteisiini peräti yhdestä ainokaisesta opuksesta. Lisää tulee sitä mukaan kun ehdin kirjoja lukea. Nyt on vain se aktiviteetti jäänyt vähän vähemmälle.

Toinen kehittelyä kaipaava seikka on tämä kaksikielisyys. Aloin alunperin kirjoittamaan englanniksi sen vuoksi, että kuvittelin sen kehittävän kielitaitoani. No, ehkä se sitä tekeekin, mutta nostaa kyllä kynnystä kirjoitella noin niin kuin muuten. Toisekseen, uskon myös englanninkielisten tekeleiden näyttävän vähän hassuilta muuten kokonana suomenkielisessä sivupohjassa. Pitäisi siis kai siirtyä Blogspottiin tai hyljätä koko lontoon murre. Jotenkin alan kallistua jälkimmäisen kannalle...

Tänään toivon ehtiväni virkata violetin Samos-laukkuni loppuun. Sitten pitäisi vain surauttaa ompelukoneella vuori ja hiukan koristella. Toivoin saavani laukun huomiseksi jo käyttöön, mutta ihan niin nopeaa ei taida minun toimintani olla. Voi tosin olla, että virkkailu jää vähiin syystä että jääkiekko. Pystyn kyllä neulomaan sitä katsoessa mutta en virkkaamaan.

Huomenna yritän sitten suunnistaa Hesassa sinne Menitaan. Yhtään lankaahan minä en tarvitse eikä minulla ole varaa ostaa mutta... Jonkunlainen taikajakku tai One Skein Wonder houkuttelisi, mutta kun on niin paljon muutakin kesken. OSW:n ohjetta minulla ei sitä paitsi edes ole, joten taikajakkuun kai kallistun.

Ostin viime viikolla kauniin auringonkeltaisen Marimekko-kansion, johon on tarkoitus koota neule- sun muita ohjeita. En vain ole ehtinyt vielä senkään täyttämistä aloittamaan. Silmissäni siintää organisoitu ja järjestelmällinen kansio, josta löytyvät myös lankojen vyötteet ja pienoiset mallitilkut. No, saahan sitä haaveilla.

Eipä tällä kertaa enempää. Paitsi että kommentteja, ihmiset!!! Laskurin mukaan täälläkin väkeä lappaa, mutta kaikki ovat ihan hiirun hiljaa. En minä pure. En ainakaan kovaa...