Tulipahan taas hamsteroitua! Kun vielä tietäisi mitä niistä kaikista tekee... Kävin siis töiden jälkeen siellä minulle "uudessa" lankapuodissa. Oli ihan mukava paikka, sai katsella rauhassa ilman hyperaktiivisiä myyjiä (olen niille allerginen) ja sitten kun aloin itse jotain kysellä, myyjätäti esitteli suunnilleen kädestä pitäen jokaisen lankakerän. Vajaalla kahdella kympillä tarttui tavaraa mukaan...

It was such a nice shopping experience! If only I'd know what to do with all those yarns... As I planned I visited that "new" yarn store after work. It was a nice place and had a nice lack of hyper active sales staff. When I made some questions they answered pretty thoroughly. I left there about twenty euros...

76432.jpg

Ihan kaikki ei ole tämän päivän ostoksia... Ylhäällä vasemmalla on Cortina Exclusivea huopatossuihin ja sen vieressä Anchor Magicia herra tietää mihin. Oli vain niin kauniin väristä että oli pakko ostaa.

Alhaalla vasemmalla Idenan Twins ja Bamboo, jälkimmäiset ostin viime viikolla ja niistä tulee Siskolle laukku, ensinmainitut ovat tämän päivän ostoksia ja niistä ehkä tulee minulle joku toppi. Viimeiseksi Novitan Samosta mahdollisesti laukkua varten (ne myös viime viikon ostoksia).

I didn't bought all of them today... Left above is Cortina Exclusive for felt boots, right above is Anchor Magic for God knows what.

Left below is two balls of Idena Twins (for a top) and Idena Bamboo (for the bag I'm going to knit for Sister). Right below is Novita Samos for a bag perhaps.